Jernaldermarked

Kom til Danmarks hyggeligste og mest originale jernaldermarked.

Vi inviterer til to dage, fyldt med liv og aktiviteter, for både børn og voksne, i Jernaldermiljøet i Vingsted.

Forskellige værksteder og boder med jernalderhåndværk, vil fylde landsbyen med markedsstemning. Jernaldermarkedet får i år besøg af mange forskellige håndværkere: bronzestøber, læderhåndværker, brikvæver, skindmager, perlemager og mange flere.

Igen i år bliver der for børn et aktivitets-løb, hvor man kan lave pung, smede en ting, lave amuletter og meget mere. Alle børneaktiviteter er lige som sidste år inkluderet i entreprisen.

Husene vil være åbne og i fuld gang med at lave smagsprøver på jernaldermad. Jelling Bryghus serverer øl og helstegt pattegris.

BEMÆRK:

Billetprisen er inklusiv alt det, man kan lave i værkstederne.

15.06.2019 - 16.06.2019

80 kr. for voksne